Welpen

Welpen zijn jongens en meisjes van 7 tot en met 11 jaar. Iedere zaterdagochtend van 9:00 uur tot en met 11:15 uur hebben de welpen van de Agger Martini Groep opkomst in het clubhuis aan de Dierenriem te Maartensdijk.

De welpen spelen vaak in het thema van het verhaal van “het Jungleboek” van R. Kipling. Dit verhaal gaat over een jongetje dat opgevoed wordt door de wolven in de jungle en daar allerlei avonturen beleeft met de dieren uit het Jungleverhaal. Elk dier heeft zijn eigen kenmerken en er zijn verschillende activiteiten gebieden met de daarbij behorende scoutingvaardigheden. Daarnaast doen we heel veel spellen en andere leuke dingen, de welpen dragen zelf ook ideeën aan om te gaan doen.

Soms gaan we weg naar het bos of lopen we een speurtocht. En doen we mee met het regionale spel.

Het hoogtepunt van elk jaar is ons kamp in de voorjaars- of meivakantie. Ergens in Nederland houden we dan een kamp in een clubhuis van een andere groep. Van maandag tot en met zaterdag doen we spellen, speurtochten en spelen we buiten, we houden kampvuur (als dat daar is toegestaan) en zelfs corvee is met elkaar leuk.

Lijkt je dit allemaal leuk, kom dan een paar keer meedoen.

Wil je meer weten? Bel of mail dan naar Akela José Lam: 06-41575963 / akelajose@gmail.com